hits

Siste blogginnlegget

Update

 

Dette er mitt siste blogginnlegg for alltid. Det har vært fint å dele denne opplevelsen med dere, selvom jeg fikk lite til ingen feedback hahaha. Været er knall bra, lite smog, og keeping up with the daily routines.  Nå er det bare 50 dager igjen og jeg har tenkt en del på hjemreisen min. I midten av April var jeg ganske trist og ville ikke at tiden skulle gå så fort som den gikk. I slutten av April har jeg endelig kommet til et punkt hvor jeg er klar til å forberede meg på hjemreisen. Mye med det å ikke ville dra hjem enda, er fordi jeg har møtt så mange fantastiske mennesker, som jeg skulle ønske jeg kunne tilbringe mere tid sammen med. Det er kjipt å føle at hvert sekund som går, fører deg nærmere til en tid hvor du kanskje aldri vil se de menneskene du har skapt relasjoner til, igjen. Men samtidig, gjør det også noe med at du føler deg så mye mer takknemlig for at du kan tilbringe de siste få ukene med dem.

Jeg er så glad for at jeg har så mange bilder og videoer av tiden min her i Kina. Det var noe som mange anbefalte at man bør gjøre når man drar på utveksling, for om man ikke tar nok bilder/videoer, er det en 95% sjanse for at du kommer til å innse hvor dum en har vært og ikke dokumentert utvekslingen sin. Jeg titter ofte på videoer jeg har med Vfam, venner og opplevelser som bringer fram følelser jeg kanskje ville ha glemt senere. Jeg tror at den andre halvdelen av min utveksling har vært den beste. Dette er fordi f.eks i November, tenkte på hvor fint det ville være å ha en reunion med folka i Norge, men nå tenker jeg på hvor trist det vil bli og forlate folka i Kina. Dette var ikke noe jeg følte da jeg skulle til Kina, mest fordi jeg visste at jeg ville komme hjem igjen

Det er kjipt å innse at når man snart skal reise tilbake, er det øyeblikket utvekslings landet man har dratt til, begynner å kjennes som ditt andre hjem.

4 kommentarer

Caroline

25.07.2017 kl.16:16

Blogginnleggene du har skrevet her var veldig interessante!

Jeg har også tenkt på utveksling til kina etter vidergående og det var ganske greit å lese gjennom denne bloggen så jeg fikk se litt mer på hvordan det kan bli om jeg skal ta utveksling. Det så veldig gøyt ut! :)

utvekslingkina

24.01.2018 kl.12:47

Caroline: Tusen takk! Det er nettopp derfor jeg lagde denne bloggen. Da jeg hadde tenkt på Kina som et utvekslingssted, var det ingen blogger (Fra beijing) som snakket om livet som utvekslings student her. Om du har spørsmål kan du sende meg en epost : hannatro@hotmail.com

Jessie

19.11.2017 kl.13:04

Hei Hanna! leste nettopp gjennom bloggen din og har noen spørsmål til deg som har vært i Kina på utveksling:) har du et sted jeg kan kontakte deg på fb, epost eller noe annet evt?

Jessie

utvekslingkina

24.01.2018 kl.12:45

Jessie: hei du kan legge meg til på facebook :) Hanna Skaalvik Tronsen

Skriv en ny kommentar

utvekslingkina

utvekslingkina

18, Oslo

Hanna, 17 år fra Oslo og som kommer til å ta utvekslingsår 2016-2017 med YFU. Denne bloggen er for de hjemme og andre mennesker som vurderer utveksling.

Kategorier

Arkiv