VLOG: Et Innblikk I Livet Til En Utvekslingsstudent I Midtens Rike

Hei folkens

Siden dette er det siste innlegget i 2016, synes jeg at jeg burde gjøre dette blogg innlegget litt annerledes enn det dere kanskje er vandt til. Isteden for at jeg forteller dere hva jeg ser, hører og føler har jeg isteden lyst til å vise dere med denne vlogen, hvordan livet mitt i Kina virkelig er. Jeg tenker at dette er en fin måte å ikke bare informere framtidige utvekslingselever som kanskje har lyst til å dra til Kina om hvordan det kanskje kommer til å bli for dem om de drar hit, men til dere der hjemme som bare har lyst til å virkelig se hvordan jeg har det.

Jeg liker å se på denne vlogen som noe personlig, en del av meg som jeg aldri kommer til å glemme. For å gjøre det lettere for både meg og dere å se gjennom denne videoen uten å sovne, skal jeg markere ned tidene på når ting i videoen skjer, slik at dere lett kan se det dere ønsker og slippe alt annet unødvendig bullshit som kan ta opp unødvendig tid av dagen deres. 

PS: Det kommer ett innlegg senere i Desember hvor jeg kommer til å svare på forskjellige spørsmål som er relatert til Kina og meg selv på et mer personlig level. Dere kan forvente dere ett nytt innlegg om kanskje 1-2 uker.
her er vlog innholdet

*00:00-02:24    Små klipp av tiden før skolen startet

*02:24-05:04    Hør meg snakke broken chinese

*05:05-    Hverdagsmorgen

*  12:30-13:00  Kinesisk flaggheising

*  15:59 -20:18 Gym

 

 

 

video:vlog

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

utvekslingkina

utvekslingkina

17, Oslo

Hanna, 17 år fra Oslo og som kommer til å ta utvekslingsår 2016-2017 med YFU. Denne bloggen er for de hjemme og andre mennesker som vurderer utveksling.

Kategorier

Arkiv

hits